El PSC podria denunciar per calúmnies l'alcalde de Vacarisses

Sánchez exigeix una rectificació immediata per part de Salvador Boada, que en un ple municipal va afirmar que el govern liderat pels socialistes feia "contractacions de personal a dit"

La Torre
06 de març del 2015
Actualitzat a les 8:43h
L’agrupació local del PSC valora denunciar l'alcalde Salvador Boada després aquest afirmés en el ple municipal de gener que el govern liderat pels socialistes feia contractacions de personal a dit.

Laura Sánchez, portaveu del PSC a Vacarisses, considera "molt greu i inacceptable" que un alcalde faci una afirmació d’aquesta magnitud en un ple i en aquest sentit, la portaveu socialista ha afirmat: "si això és cert que ens porti al Jutjat perquè del contrari serem nosaltres que el portarem a ell per calúmnies i mentides".

Sánchez, qui va registrar una instància a l’Ajuntament demanant rectificació pública per part de l’Alcalde en el proper ple de març, ha assegurat no haver rebut cap resposta al respecte i per aquesta raó ara els socialistes es plantegen novament denunciar els fets davant la justícia. “Ja vam tenir una experiència semblant a principi de legislatura i pensem que no es pot permetre que es falti a la veritat i a la honorabilitat dels membres d’un govern d’aquesta manera i amb impunitat. Si el que diu és cert i en té coneixement, la seva obligació és denunciar-ho a la justícia” ha afirmat Laura Sánchez. 

En aquesta mateixa línia, la portaveu del PSC ha manifestat: “estem molt acostumats a aquesta manera de fer de Boada i al fet que sempre respongui amb atacs personals, però aquesta vegada ha excedit els límits del que és tolerable”. Laura Sánchez ha assegurat que pot entendre que a algú “se li escalfi la boca en un moment d’acalorament, el que no admeto és que no es rectifiqui i es demani disculpes” . És per tot això que l’endemà del ple de març, si Boada no s’ha disculpat públicament i admet que el que va dir és mentida, els socialistes ho posaran en mans del seu gabinet jurídic cursaran la corresponent demanda.