Una noia de 23 anys mor en un accident de trànsit a Terrassa

El conductor va donar positiu en la prova d'alcoholèmia i va quedar detingut per un homicidi imprudent i conducció sota els efectes de l'alcohol.

La Torre
05 de març del 2015
Actualitzat a les 12:52h
El lloc de l'accident al carrer de Colom de Terrassa, aquest matí
El lloc de l'accident al carrer de Colom de Terrassa, aquest matí | Cristóbal Castro
Una dona de 23 anys va morir ahir a la nit, a tres quarts i cinc d'onze de la nit, en un accident de trànsit al xocar el seu cotxe Seat Ibiza contra un fanal, al carrer de Colom de Terrassa. El sinistre es va produir a tocar del Parc Vallès, al número 420 de l'avinguda, a la zona del polígon industrial, i en un espai on hi ha un carril-bici. 

El conductor va donar positiu en la prova d'alcoholèmia i va quedar detingut per un homicidi imprudent i conducció sota els efectes de l'alcohol.

L'avís a la Policia Municipal el va donar un particular. Ja se'n va adonar que la topada havia estat molt greu i ho va fer saber als agents. El conductor va sortir del vehicle, però l'acompanyant estava sagnant i inconscients. Es va avisar el 061 i es va reclamar una ambulància medicalitzada, atès que es veia que la situació era molt complicada. La Policia Municipal va tallar el carrer, entre Albert Einstein i Llobregat, en els dos sentits.

El turisme estava encastat contra el fanal i va fer falta trucar els Bombers. L'acompanyant estava atrapada. I a les onze i cinc va entrar en aturada cardiorespiratòria. Els serveis mèdics no van poder fer res per reanimar-la. Un minut abans d'un quart va morir i es va fer saber al jutjat, que va autoritzar l'aixecament del cadàver, que Funerària va retirar i es va endur fins al tanatori de Can Torrella.