Castellbisbal i Terrassa col·laboraran en serveis socials

El Rebost, L'Andana i el servei d'atenció en situacions d'urgència per a dones maltractades, són alguns dels àmbits en què els dos Ajuntaments treballaran conjuntament

La Torre
05 de març del 2015
Actualitzat a les 16:59h
Ballart i Conde en la signatura del conveni
Ballart i Conde en la signatura del conveni | Foto: A.T.

Ballart i Conde en la signatura del conveni Foto: A.T.


Aquest dimecres, ha tingut lloc la signatura d'un convenir de col·laboració en l'àmbit de serveis socials entre els ajuntaments de Castellbisbal i Terrassa.

L'objectiu del conveni és establir un esquema de col·laboració i informació recíproca i establir o repensar millores en la prestació de serveis com ara el centre de distribució social d’aliments El Rebost, el servei d’acolliment temporal per a persones sense sostre i situacions d’emergència L’Andana i el servei d’atenció en situacions d’urgència per a dones maltractades.
 
A l’acte de signatura, que ha tingut lloc a l’Ajuntament de Terrassa, han assistit l'alcalde Jordi Ballart i l'alcaldessa Dolors Conde, el tinent d’alcalde de Serveis a les Persones, Cohesió i Benestar Social de l’Ajuntament de Terrassa, Manuel Pérez, i la regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament de Castellbisbal, Ana Belén Gallego.

Ambdós ajuntaments es comprometen a:

a) Col·laborar com a part activa en l’assessorament recíproc i intercanvi d’experiències professionals en l’avaluació i informació de situacions de necessitat social i l’atenció immediata a persones en situació o risc d’exclusió social. 
b) Facilitar el contacte amb les entitats que treballen en el municipi en l’àmbit en la pràctica de solucions com ara l’aportació d’aliments a persones i famílies necessitades, la disposició de refugi per a persones sense sostre, l’existència d’un servei d’atenció en situacions d’urgència per a prevenció de la violència contra les dones, o altres del mateix àmbit competencial. 
c) Informar dels serveis i activitats impulsades pel propi Ajuntament i que es considerin adients en el desplegament d’aquest conveni. 
d) La seva col·laboració per aquest conveni no suposa cap increment del pressupost municipal vigent.