Solidaritat Terrassa fa primàries per presentar-se a les eleccions

L'agrupació, després de mantenir conversacions amb d'altres formacions polítiques, ha decidit intentar-ho en solitari i ho farà amb llistes obertes

La Torre
04 de març del 2015
Actualitzat el 05 de març a les 17:01h
Paradeta de SI a Terrassa
Paradeta de SI a Terrassa | SI

Solidaritat Catalana per la Independència (SI) vol presentar-se a les properes eleccions municipals de Terrassa. Així ho ha comunicat aquest dimecres la formació després que fos decidit pels militants i simpatitzants a través de les diferents trobades.

Si l'opció s'acaba materialitzant, el proper 24 de maig seria la segona vegada que la formació independentista es presentés a la nostra ciutat. SI abans de decidir fer-ho en solitari havia realitzat una roda de contactes amb els diferents partits polítics, però no ha arribat a cap acord.

Solidaritat escollirà els seus candidats a Terrassa en unes eleccions primàries obertes a tota la ciutadania. A mitjans de març s'engegarà tot el procés electoral i tots els ciutadans tindran possibilitat de presentar-se, votar i participar en aquest projecte municipalista.

Les persones que estiguin interessades en formar part d'aquest procés, com a candidats o com a una llista, l'agrupació ofereix el correu [email protected] per poder fer arribar la seva petició. Un cop efectuada la votació, es farà públic de forma oficial l'alcaldable i els seus acompanyants de llista.