Fem Viladecavalls celebra les dimissions dels regidors imputats

Carles Rodríguez assegura que "la feina feta denunciant els casos de possible corrupció ha donat els seus fruits en el sentit que volíem"

La Torre
04 de març del 2015
Actualitzat a la 13:02h

L’agrupació Fem Viladecavalls (ICV i Acord per Viladecavalls) valora positivament les dimissions dels regidors del govern de Viladecavalls Paco Vega i Josep Faure malgrat que lamenta que hagin arribat "uns mesos abans" de les eleccions municipals.

En paraules de l’alcaldable Carles Rodríguez "la feina feta denunciant els casos de possible corrupció ha donat els seus fruits en el sentit que volíem, de regeneració democràtica. Ara és el moment que la gent decideixi i, esperem que ho faci recolzant a formacions polítiques honestes".

Fem Viladecavalls aposta per seguir amb la política de tolerància zero contra la corrupció i vol impulsar mesures "innovadores de transparència, govern obert i retiment de comptes". Segons la formació es pretén promoure una "nova cultura política amb la publicació de les agendes dels regidors/es del govern, la publicació dels seus sous i declaracions de patrimoni o la celebració d’assemblees obertes per a presentar els pressupostos municipals i fer balanç de la feina feta".