Dijous a L'Hotel de Matadepera celebra els deu anys amb Pau Vallvé

La Torre
04 de març del 2015
Pau Vallvé serà a L'Hotel
Pau Vallvé serà a L'Hotel
El dia 5 de març comença la 21a temporada del cicle 'Dijous a l'Hotel'. Una nova temporada en que farà 10 anys que va començar el cicle. Fent una mica de repàs d'aquests 10 anys, a les primeres edicions van venir Abús, Xavi Vidal, Mishima, Boxets, Cesk Freixas entre d'altres. En total 219 concerts. 

Per tal de celebrar aquests 10 anys, l'entitat prepara un gran concert amb Pau Vallvé (sol+looper), que vindrà a presentar les cançons del seu últim disc 'Pels dies bons'. Serà a les onze de la nit i d'entrada gratuïta.

Pau Vallvé fa un any que acaba de tancar la gira del seu celebrat disc 'de bosc', que va ser escollit un dels millors de l'any passat per revistes com Rockdelux, Go Mag o Enderrock i el millor disc de 2012 per Mondo Sonoro, i que el va dur a fer una extensa gira per sales, teatres i festivals de tot Catalunya i el va portar fins a Berlín, Itàlia i diferents llocs d'Espanya. Torna als escenaris amb un nou disc: 'Pels dies bons'. 

En el format que va ell sol, porta, a banda de la guitarra, el looper, un pedal on hi grava en directe guitarra, veu i tot de coses sobre les quals toca i canta creant així unes versions diferents de les cançons, creades en directe davant dels espectadors.