Obres de millora al clavegueram del carrer de Vallparadís

La internvenció obligarà a tallar el trànsit en aquest vial durant nou dies

La Torre
04 de març del 2015
Actualitzat a les 8:25h
Aquest dimecres 4 de març, comencen les obres de millora del clavegueram del carrer de Vallparadis, entre els carrers de Prim i d’Escudé. Aquests treballs permetran perllongar la xarxa de clavegueram per donar servei a més habitatges. Per motiu de les obres, serà necessari tallar el trànsit durant nou dies.

El perllongament de la xarxa de clavegueram afecta 20 metres lineals, situats a prop de la confluència del carrer de Vallparadis amb el carrer de Prim. Des de dimecres dia 4 i fins al dia 13 de març, el trànsit al tram del carrer de Vallparadis, entre els carrers de Prim i d’Escudé, estarà restringit només per als veïns. La mateixa restricció afectarà el carrer d’Escudé, entre el carrer de Vallparadís i la carretera de Rubí.

Precisament, aquesta darrera via és l’itinerari alternatiu recomanat. Les obres, que obligaran a l’aixecament de l’asfalt i de part de les voreres, han estat adjudicades a l’empresa Serveis Integrals Egara S.L. i tindran un cost de 10.313,54 euros. Està previst que els treballs concloguin en un termini de una setmana i mitja.