Derrota del CN Terrassa davant del CE Mediterrani

El conjunt de Xavi Pérez va realitzar un bon partit davant del tercer classificat

La Torre
04 de març del 2015
Actualitzat el 28 de març a les 8:59h
El CN Terrassa va caure a la piscina del CE Mediterrani (8-6) en partit corresponent a la tretzena jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor Femenina de waterpolo. El conjunt de Xavi Pérez va realitzar un partit molt seriós contra el tercer classificat de la categoria, que es va acabar enduent el triomf gràcies a una letal Laura Vicente, autora de quatre dianes. Aquesta derrota manté les egarenques en el sisè lloc de la taula amb 15 punts.

Vicente va començar el seu recital en el primer període, en anotar l’1 a 0 en aprofitar una acció en superioritat numèrica i el segon dos minuts i mig després. Just abans de la botzina de final de quart, Alba Sánchez va retallar distàncies. Les terrassenques, molt solvents en defensa, van seguir contenint l’equip de Pepe Alcázar en el segon període. Als dos minuts de joc, Toha va ampliar l’avantatge del conjunt del barri de Sants. El matx va anar transcorrent amb les defenses com a protagonistes fins que, a vint segons del descans, Gemma Gutés va marcar el 3 a 2 en transformar un penal comès per Vilanova.

Malauradament, en la jugada següent, els àrbitres van assenyalar un altre penal, aquest cop de Maribel Cuesta, que Vicente va encarregar-se de convertir en gol (4-2). A la represa, el Natació va ficar-se de ple en la lluita pel triomf. Raquel Roldán, en una situació en superioritat numèrica, va apropar una mica més les egarenques. Tot seguit, el Mediterrani va eixamplar novament el marge en una acció en jugadora de més culminada per Graupera. A menys de tres minuts per finalitzar el tercer quart, Gutés va aprofitar un penal comès per Ardanuy per col·locar un interessant 5 a 4 amb encara vuit minuts per endavant. En el segon minut del darrer període, les de Pepe Alcázar van incrementar la diferència de la mà de Gorria.

El CN Terrassa va tornar a reaccionar amb coratge mitjançant un llançament de la jove Cristina Cantero (6-5). En poc menys d’un minut, però, les locals van encadenar un parcial de 2 a 0 que va esdevenir definitiu. Gorria va repetir en resoldre una acció en superioritat numèrica, just abans que Vicente marqués un 8 a 5 que segellava el partit. A un minut del final, el Natació va estrènyer el resultat final a través de l’encert d’Anna Roldán.

CE Mediterrani: Pérez, Vicente (4), Gual, Panicello, Gorria (2), Ardanuy, Bargalló, Hopkins, Vilanova, Graupera (1), Crespi, Toha (1), Domínguez.
Entrenador: Pepe Alcázar.

CN Terrassa: Copado, A. Roldán (1), Gutés (2), Cuesta, Cifuentes, Descalzi, Pirat, Pastor, Cantero (1), Leitón, Sánchez (1), R. Roldán (1), Almirall.
Entrenador: Xavi Pérez.

Visita del CN Sabadell

El CN Terrassa rebrà la visita el proper dissabte 7 de març del CN Sabadell en partit corresponent a la catorzena jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor femenina. El matx arrencarà a les 16.00 hores.