La selecció catalana sub-16 masculina, campiona dels Autonòmics

El combinat, ple d'egarencs, va imposar-se a Euskadi | La selecció femenina va quedar subcampiona

La Torre
03 de març del 2015
Actualitzat a les 12:56h
Els Campionats Autonòmics masculins i femenins s’han celebrat conjuntament a Somontes, des de dijous 26 de febrer a diumenge, 1 de març. Catalunya va arribar a la final invicta a la final masculina. Va guanyar Portugal per 0-14, Aragó per 13-0; Galícia per 9-0; Cantàbria per 2-0 i només a la final va encaixar un gol d’Euskadi (1-4).

Els campions són: Marc Abenoza, Miquel Calzada, Roc Badia, Marc Vizcaíno, Jan Vall i Joan Verdaguer (Atlètic Terrassa); Ignasi Ruíz, Gerard Clapés, Pedro Sanromà, Marc Recasens i Xavi Gispert (Club Egara); Javier Esteban, Marc Reyné i Javier Marfà (RC de Polo); Edu de Ignacio, Àlex Dalmau i Jan Calvache (CD Terrassa). Els entrenadors de l’equip campió han estat Oriol Torras i Pep Olivé, el delegat d’equip Marc Salinas i el fisioterapeuta Albert Lis.

Per la seva banda, en la selecció femenina, Catalunya va arribar a la final també invicta però a la final, contra Comunitat de Madrid, no van tenir la sort de cara amb la que van comptar al partit disputat contra elles divendres i en el què van guanyar per 0-3. Les jugadores d’Arseni Sañé i Andrew Wilson van guanyar Euskadi per 0-2, a Comunitat de Madrid 0-3; a Comunitat Valenciana per 7-0, a Canàries per 0-6 i a Cantàbria per 9-0. Diumenge, però, van ser les madrilenyes les que es van imposar les catalanes per 0-2, aconseguint el subcampionat.

Les subcampiones són: Clara Ycart, Júlia Strapatto i Naia Alonso (CD Terrassa); Marta Mengíbar (Club Egara); Pola Amat i Marina Matarrodona (Atlètic Terrassa); Alejandra Conill, Lorena Vives, Isabel Zaldúa i Nora Oulida (RC de Polo); Laia Vidosa, Clara Rodríguez, Andrea Alonso, Anna Serrahima, Laura Bosch i Àlex Martínez (Júnior FC) i Marina Ginel (Castelldefels HC ). Els entrenadors són Arseni Sañé i Andrew Wilson, la delegada d’equip és Anna Roure i la fisioterapeuta Laia Ricart. Andrea Alonso va rebre el premi de “Màxima Golejadora” i Laia Vidosa el de “Millor Jugadora”.