El Club Voleibol Terrassa millora la imatge davant del Mataró

Les egarenques van lluitar fins al final però van perdre 1 a 3

03 de març del 2015
Actualitzat el 06 de març a les 17:53h
El CV Terrassa va perdre a casa 1-3 davant el Mataró C en un partit disputat fins al final. Tot i això, el nivell tècnic i tàctic de les jugadores locals va ser molt superior al joc que van realitzar durant la primera volta contra les mateixes rivals.

En el primer set gràcies a l'ordre de les jugadores a la pista i a les alternatives utilitzades en l'atac van fer d'aquest set, el més disputat d'ambdós equips. Això es va veure reflectit en el resultat que va ser d'un ajustat 25-27 a favor de l'equip rival. El segon set se'l van emportar les jugadores de Xavi Dobón que van mostrar-se molt més segures en defensa i efectives en atac. Això va permetre el distanciament des de l'inici que va impossibilitar que les jugadores del Mataró C capgiressin el marcador, que va ser de 25-15.

Les jugadores visitants van començar el tercer set amb molta força, fet que va permetre que s'allunyessin molt. Aquesta diferència no la van mantenir fins al final però, perquè les noies del Terrassa van reaccionar i remuntar, tot i que tard, ja que el van acabar perdent per 22-25. El Mataró C es va anotar l'últim set per 19-25.

Les egarenques van jugar amb fermesa i decisió fins a la meitat del set. A partir d'aquí, la pressió del partit i la manca de maduresa a l'hora d'afrontar els punts va provocar que el conjunt visitant no només guanyés el set, sinó que també el partit. Tot i la derrota, la nombrosa afició va gaudir de punts molt llargs, de jugades emocionants i de recuperades gairebé impossibles per part de l'equip local. El pròxim partit serà la setmana següent contra l'Hospitalet B al seu pavelló.