Visita a les obres d'un nou ascensor al barri de Montserrat

El secretari d'Habitatge també s'ha desplaçat fins a Vilardell per veure com s'està adequant com a aparcament un soterrani dels blocs del barri

La Torre
03 de març del 2015
Actualitzat a les 15:40h
Els regidors i el secretari d'Habitatge parlant amb uns veïns de Montserrat
Els regidors i el secretari d'Habitatge parlant amb uns veïns de Montserrat | Foto: A.T.

Els regidors i el secretari d'Habitatge parlant amb uns veïns de Montserrat Foto: A.T.


El tinent d’alcalde de Planificació Urbanística i Territori, Alfredo Vega, i la regidora presidenta del Districte 2, Lluïsa Melgares, han acompanyat aquest matí el secretari d’Habitatge i Millora Urbana de la Generalitat de Catalunya, Carles Sala, en la visita a un nou ascensor al barri de Montserrat, que ha entrat recentment en servei, i a les obres per adequar com a aparcament un soterrani dels blocs del barri de Vilardell, que s’estan executant actualment. 
 
L'ascensor de Montserrat és un dels 21 construïts a diferents barris de la ciutat des del 2009, quan es van començar a signar convenis entre les entitats veïnals, la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Terrassa. El nou ascensor situat al bloc 35 té 10 habitatges i la reparació d'escales compten amb una inversió de 875.000 euros que depèn de les sol·licituds rebudes per part dels veïns i lligades a la sol·licitud d'instal·lació d'ascensors. Així mateix compta amb una subvenció de 69.355,98 euros per part de la Generalitat, corresponent al 40% que s'atorga en aquests casos, mentre que l'Ajuntament n'aporta 12.000 euros.

L'obra de l'aparcament de Vilardell l'està duent a terme la Generalitat, que és la propietària dels edificis. L'Ajuntament de Terrassa ha col·laborat en la gestió del projecte i amb les relacions amb els veïns. Les obres de rehabilitació se centren en els sostres i en l'adaptació d'un soterrani de l'avinguda de Madrid, s/n per a fer-ne ús com a aparcament, que ha suposat una inversió de 786.493,84 euros.

Durant la visita s'ha anunciat que el proper dia 15 entraran en servei quatre ascensors, també subvencionats per la Generalitat i l'Ajuntament, al barri de Sant Llorenç. 
 

Visita a les obres de l'aparcament soterrat de Vilardell Foto: A.T.