Un militant d'EUiA afirma que Terrassa en Comú ja té una llista electoral feta

La Torre
02 de març del 2015
Actualitzat a les 18:14h
Un militant d'EUiA afirma que Terrassa en Comú ja té una llista electoral feta
Un militant d'EUiA afirma que Terrassa en Comú ja té una llista electoral feta


Carles Segura, un militant d'EUiA, assegura que la llista electoral de Terrassa en Comú ja està amanida i preparada per servir a taula, una acusació que també va fer la CUP. Aquest polític ha participat en el llarg procés de confluència ciutadana. 

Segura dóna noms de la candidatura: Xavier Matilla de cap de llista; Emiliano Martínez, ex-presidente de la FAVT i líder d'ICV; Marc Grau, del consell ciutadà de Podem Catalunya, Anna Rius, i Rosa García i Xavi Martínez, de Guanyem. Aquesta és la seva travessa. Fonts d'EUiA han manifestat a La Torre que hi ha un sentiment generalitzat de mala maror entre la gent de la formació -entre la militància i entre la cúpula-, que es veuen aïllats i sense possibilitats de tenir representació al capdavant de la candidatura.  Fins i tot persones de relleu del partit afirmen que potser veuran més la campanya electoral des de la banqueta que des del camp. Segura, reblen les fonts consultades, potser és més vehement i parla més que altres membres de la formació, però la majoria estan d'acord en les seves manifestacions.

Terrassa en Comú ha repetit per activa i per passiva que hi ha unes primàries obertes a tota la ciutadania -totalment transparents, sense importar si es milita o no a partits- i que d'aquí sortirà la proposta electoral que es presentarà a les eleccions del 24 de maig.

A la seva pàgina web Terrassa en Comú explica com es faran les primàries.

Les piulades que han portat a Segura a manifestar-se