Una persecució de pel·lícula per Terrassa amb agents ferits

Un vehicle s'escapoleix de la Policia Municipal de Terrassa i topa contra un cotxe estacionat i contra un dels agents després de passar-se tots els semàfors en vermell

La Torre
02 de març del 2015
Actualitzat el 08 de març a les 8:08h
La matinada del dia 1 de març, al carrer del Periodista Grané, un vehicle es va fer escàpol. Però finalment la Policia Municipal va atrapar el conductor després d'una persecució de pel·lícula per carrers de Terrassa. La realitat gairebé va superar la ficció.

Quan els agents van intentar identificar els ocupants d'un vehicle aquests van fugir a tot drap. La Policia va sortir darrere els fugitius, que van passar per la carretera de Castellar, l'avinguda del Vallès i Periodista Grané, creuant en vermell tots els semàfors, amb perill de topar amb altres cotxes a les cruïlles.

El cotxe perseguit es va encastar contra un altre estacionat entre els carrers del Periodista Grané i de Josep Tapioles. Quan els agents van anar a detenir-los, el conductor va accelerar i va xocar contra el vehicle de la Policia. Davant el caire que agafaven els fets, es va requerir la presència de més efectius de seguretat. Llavors es va identificar els quatre ocupants del vehicle escàpol i es va detenir el conductor per un delicte contra la seguretat del trànsit, danys i atemptat. Es va comprovar que l'assegurança estava al dia.

​Dos agents municipals van patir ferides lleis i erosions als genolls com a conseqüència de la topada contra la patrulla i van haver de ser atesos a l'Hospital Universitari Mútua de Terrassa.