Fupar estrena un sistema de desinfecció de cotxes amb ozó

Les principals avantatges d’aquesta inivitiva és l’eliminació de les olors d’origen orgànic i l’enriquiment de l’aire de l’interior

La Torre
28 de febrer del 2015
Actualitzat a les 11:07h
El servei de rentat de cotxes de Fupar ha posat en marxa un nou servei per la desinfecció de l’interior del vehicle a través d’un difusor d’ozó.

L’aparell que s’utilitza, és un generador professional d’ozó. S’introdueix a dins del vehicle i durant 15 minuts, inicia un potent sistema de desodorització i desinfecció; L’ozó descompon les olors, bactèries, fongs, toxines i matèria orgànica com pot ser el vessament de líquids. A la vegada, elimina les males olors del tabac, de la putrefacció d’aliments o de l’humitat.

L’estat gasós d’aquest producte permet accedir als llocs de difícil accés i requereix de breus períodes de temps per arribar als seus objectius. El seu funcionament és senzill, ràpid i efectiu i el converteix en una magnífica eina per la desinfecció de la tapisseria i dels racons innaccesibles del cotxe. Aquest tipus de desinfecció s’utilitza habitualment en espais com hotels, vaixells, autobusos, trens i espais incendiats.

Una vegada realitzat el tractament, els operaris han de deixar ventilar el cotxe uns 30 minuts. Aquest nou sistema suposa una millora notable del serveis que presta el Servei de neteja de vehicles de Fupar. El rentat amb ozó té un cost de 10 euros, i fins al 30 d’abril, els usuaris podran gaudir d’una campanya de promoció per tan sols 6 euros.