Terrassa acollirà la reestrena de la pel·lícula «La Teranyina»

Fundació Mina assumeix part del cost de la remasterització i digitalització del negatiu original per poder projectar el film d'Antoni Verdaguer en la propera Fira Modernista

La Torre
26 de febrer del 2015
Fundació Mina ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació Cultural 21 de Novembre pel qual es compromet a patrocinar la reestrena de la pel·lícula La Teranyina. L’Associació Cultural 21 de Novembre té per objectiu celebrar amb un seguit d’actes commemoratius l’aniversari dels 25 anys del rodatge d’aquesta pel·lícula dirigida per Antoni Verdaguer. Aquests actes tindran lloc en ocasió de la celebració de la propera edició de la Fira Modernista de Terrassa, el proper mes de maig.

Fundació Mina, que entre les seves finalitats té la de fomentar i afavorir la difusió cultural mitjançant l’organització o el suport d’activitats orientades a la consecució directa d’aquesta finalitat, i per extensió qualsevol activitat que pugui estar relacionada amb l’àmbit cultural, patrocina aquesta reestrena en tant que pel·lícula vinculada a la ciutat de Terrassa i per la seva implicació a més en la història de la ciutat, en l’època modernista. 

La Fundació assumeix part del cost de la remasterització i digitalització del negatiu original d’aquesta pel·lícula amb l’aportació de la quantitat de 8.000 euros.