Sàmper enceta una campanya per «escoltar» els problemes dels barris

El candidat a l'alcaldia de CiU Terrassa visitarà comerços, entitats i carrers de la ciutat

La Torre
24 de febrer del 2015
Actualitzat a les 15:54h
Miquel Sàmper, candidat per Convergència i Unió a l’alcaldia de Terrassa, i Mariona Vigués, portaveu del grup municipal a l’Ajuntament han presentat l’acció de participació ciutadana i presentació de la proposta per Terrassa anomenada “Sàmper, Barri X Barri”.

Es tracta d’una acció de contacte i interacció directe, en persona i en cada barri, de Sàmper i el seu equip amb la ciutadania de Terrassa. “Sàmper Terrassa” afirma que “és la nostra acció de participació ciutadana a través d’un treball de proximitat des del territori”.

Té un doble objectiu, "escoltar i recollir" totes les preocupacions, problemes i interessos dels terrassencs que pugin ser traduïts en acció i gestió política favorable a la ciutat. Així mateix, CiU aprofitarà per explicar la proposta de ciutat que ofereixen, “una Terrassa de futur que deixi enrere la crisi, que desperti d’aquesta letargia, i que sigui un referent de la nova Catalunya”.

L’acció consistirà en visitar carrers i comerços dels barris egarencs; així com entrevistar-se amb les associacions de veïns. Està previst que passin pels barris dels 6 districtes de la ciutat.

“Volem fer un programa i una campanya centrats exclusivament en la ciutat de Terrassa, és fonamental escoltar els nostres ciutadans”, ha dit Sàmper que ha afegit “són els terrassencs qui escolliran a les eleccions municipals quin model de gestió volen perquè Terrassa deixi enrere la crisi i pugui encarar un futur molt millor”.