L'Handbol Terrassa es treu l'espineta i guanya el Granollers

Els egarencs aconsegueixen una anhelada victòria

23 de febrer del 2015
Actualitzat a les 17:46h
L'Handbol Terrassa va jugar dissabte 21 de Febrer a la pista del Granollers. Els egarencs venien de dues setmanes jugant molt bé, però sense guanyar, i necessitaven la victòria per tornar a enganxar-se a la part alta de la classificació, tot i la pressió de no tenir mes marge d'error, els de Xavi Font no van fallar, i van guanyar 24-27.

El Terrassa va començar manant al marcador, sense grans diferències i sense poder implantar al seu joc a la pista, però sí amb l'efectivitat en el llançament que els va mancar la setmana passada a Can Jofresa contra l'Handbol Parets. Les dues defenses van sortir amb poca intensitat, els egarencs intentaven fer un joc mes ràpid però els de Granollers amb més experiència van saber frenar els intents dels visitants per aconseguir-ho. Al final de la primera part el resultat era 12-13.

A la segona part el partit va canviar una mica, els de Font semblava que podien imprimir un ritme mes alt de joc, però no es reflectia en el marcador. El bon partit de Xavi Montes amb 7 gols va fer que l'entrenador del Granollers li fes una defensa mixta, donant més espais als primers línies de l'equip egarenc. Al final 24-27, l'Handbol Terrassa va aconseguir els punts que s'havien  escapat en les dues últimes jornades. El proper dissabte a les 16h, l'Handbol Sarria visita Can Jofresa.