Oportunitat perduda per a l'Handbol Terrassa

Els egarencs deixen escapar la victòria davant d'un Parets que també aspira a l'ascens

La Torre
15 de febrer del 2015
Actualitzat a les 19:32h
Diumenge, es jugava a Can Jofresa la dissetena jornada de la Primera Catalana de Handbol, el partit enfrontava al Club Handbol Terrassa i l'Handbol Parets. Tots dos equips amb el mateix objectiu final, l'ascens, i tots dos equips classificats a la part alta de la classificació.
 
El conjunt local va arrencar amb una defensa molt intensa, molt ben situada a la pista i fent treballar molt els atacs als de Parets, però aquest fet no es va veure reflectit en el marcador ja que en atac, els de Xavi Font, tot i trobar espais i clars llançaments de xut, topaven amb un porter molt inspirat. Els egarencs van començar manant al marcador, però sense clares diferències al primer temps -la màxima pels de Terrassa va ser de 2 gols-. Als darrers minuts del primer temps però, l'equip entrenat per Jaume Solé va aconseguir capgirar la situació arribant al final del primer temps amb un ajustat 11-12.
 
Arrancant la segona part semblava que l'Handbol Parets podia augmentar la diferència en el marcador, però cada cop que els visitants aconseguien una renda de 3 o 4 gols, els de Terrassa l'escurçaven, en vèries ocasions els egarencs van estar apunt de tornar-se a ficar per davant, però seguien erràtics de cara a porteria. La bona defensa dels de casa va fer que els de Parets haguessin de suar per aconseguir els 2 punts.
 
Al final 25-27, derrota que allunya l'Handbol Terrassa de l'objectiu i els deixa sense gaire més marge d'error tot i les 13 jornades que queden. La manca de porteria dels locals que van arribar a fallar fins a 6 penals els van dur a la derrota. La setmana que ve, nova oportunitat per tornar-se a enganxar a la part alta, davant de l'handbol Granollers. 

Club Handbol Terrassa 25
Edgar Alagon, Xavi Montes 4, Alex Oliva, Ricard Guardeño, Albert Riera, Loren Comellas 2, Joan Puigdomenech, Adrian Bonilla 2, Jordi Millan 1, Cristian Lara 6, Benji Raya 3, Carlos Lopez 3, Xavi Garcia 4, Guillermo Domingo.
 
Handbol Parets 27
Manel Perez, Eduard Ramos, Edgar Rodriguez 1, Fran Vera 2, Xavi Galan, Fran Sola, Luis Macarro 5, Alex Fernandez 5, Ferran Corbera, Aleix Palomar 4, Adrian Martinez 4, Marcel Juanpera 4, Ferran Rivera 2, Bruno Balmaceda.