Dos ciclistes que recorren Catalunya, a Terrassa

El projecte Catalunya 947, impulsat per dos joves de Falset amb l'objectiu de resseguir tots els municipis amb bicicleta i amb menys d'un any, arriba aquest diumenge al Vallès | Animen als egarencs a seguir el recorregut amb ells mentre s'aturen a Matadepera, Rellinars, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls

La Torre
11 de febrer del 2015
Actualitzat el 12 de febrer a les 7:13h
El Lluís i l'Albert van iniciar el seu recorregut el 4 de gener
El Lluís i l'Albert van iniciar el seu recorregut el 4 de gener

El Lluís i l'Albert van iniciar el seu recorregut el 4 de gener


El Lluís i l’Albert, de 30 i 24 anys, viuen a Falset, al Priorat. Aquests dos joves duen a terme el projecte "Catalunya 947", que consisteix a recórrer els 947 municipis del nostre país amb menys d'un any amb bicicleta.

Per fer-ho, han dividit el repte amb 41 etapes, corresponents a les 41 comarques de Catalunya. I per deixar constància de la seva fita, pengen en la seva pàgina web una petita crònica amb fotografies de cadascun dels pobles per on passen. L'objectiu és, també, donar a conèixer els "racons més bells del nostre país".

Fins ara ja han passat pel Barcelonès, Montsià, Baix Penedès, Tarragonès, Gironès i Baix Ebre. I aquest diumenge, aquests dos apassionats de les dues rodes seran al Vallès Occidental. La ruta s'iniciarà a les vuit del matí des de l'Ajuntament de Galliga i finalitzarà prop de les cinc de la tarda a Palau-Solità i Plegamans. 

El recorregut de l'itinerari serà el següent:

Gallifa - Sant Llorenç Savall - castellar - Matadepera - Terrassa- Rellinars - Vacarisses - Viladecavalls - Ullastrell - Castellbisbal - Rubí - Sant Cugat - Cerdanyola - Montcada - Ripollet - Badia del Vallès - Sabadell - Santa Perpètua - Polinyà i Palau i Solità.

Els dos integrants animen a tots els veïns dels municipis pels quals passaran que s'animin a pedalar amb ells.