Claudi Puig, escollit alcaldable d'UGO a Ullastrell

Ullastrell Grup d'Opinió carrega contra l'equip de govern "arraconat, marginat i escanyat econòmicament"

La Torre
05 de febrer del 2015
Actualitzat el 04 de març a la 13:04h
Claudi Puig
Claudi Puig | Foto: UGO

En reunió plenària celebrada el passat dia 22 de gener, l'assemblea d'UGO va proclamar per unanimitat Claudi Puig, com a candidat a l'alcaldia d'Ullastrell en les properes eleccions municipals. Pel Grup d'Opinió d'Ullastrell, l'elecció de Puig ve donada perquè és "una persona prou coneguda al poble i implicat des de fa molts anys en l'activitat associativa en diverses entitats del poble" i per "l'àmplia experiència municipal havent desenvolupat tasques de regidor de l'equip de govern en anteriors legislatures".

UGO afirma en un comunicat que el seu partit "incorpora una sèrie de qualitats que no tots els partits que es presenten a les properes eleccions poden dir que tenen: Experiència i tradició" i recorden que "fundat l'any 1994 amb l'únic objectiu de treballar pel nostre poble mai cap regidor electe d'UGO ha plegat a mitja legislatura, cosa que no pot dir cap altre grup".

Així mateix, afirmen que "a diferència de la resta de grups polítics d'Ullastrell, nosaltres no rebem instruccions de Terrassa o Barcelona. Als únics que nosaltres hem de donar explicacions és als veïns d'Ullastrell" i diuen que "no estem en política per fer carrera, mai hem utilitzat ni utilitzarem l'Ajuntament de trampolí per aconseguir llocs de més responsabilitat en altres àmbits tal com està passant ara mateix".

Després d'un període de reflexió i anàlisi de la situació municipal per part del grup, manifesten que han arribat a la conclusió que la "nostra presència al Consistori és més necessària que mai. En la nostra opinió, moltes són les coses que el govern municipal d'ERC-PSC ha fet malament aquests darrers 4 anys. Però de tot el que s'ha fet malament, el pitjor ha estat el deteriorament de la democràcia al nostre poble: tota la legislatura ha funcionat en base a juntes de govern on tres regidors de l'Ajuntament ho han decidit tot sense debat ni opinió, s'han passat a fer els plens cada tres mesos quan sempre s'havien fet cada mes, s'han convocat plens extraordinaris a hores intempestives, etc" i sentencien que ha estat "un reguitzell de males arts amb un únic objectiu: no haver de donar explicacions a ningú. Els règims polítics que no donen explicacions a ningú s'acaben convertint en dictadures".

UGO diu que en aquesta legislatura que s'acaba, des de l'equip de govern, "se'ns ha arraconat, marginat i escanyat econòmicament, tot amb l'objectiu d'eliminar la nostra presència de la competició política i amb una profunda falta de respecte per a tots els nostres votants per als quals també ha de governar l'Ajuntament".