6 màquines llevaneus netegen les principals vies a Matadepera

La Torre
04 de febrer del 2015
Actualitzat a les 12:30h
Una de les màquines llevaneus, davant de Bombers
Una de les màquines llevaneus, davant de Bombers | Foto: Matadepera.cat

La tempesta de neu que ha començat a primera hora del matí a Matadepera continua complicant el trànsit i els accessos al poble. Seguint el protocol que pauta el Pla d’Actuació Municipal que s’ha activat en fase d’emergència 1 per les nevades, en aquests moments sis vehicles (2 amb pales llevaneus i 4 preparats per tirar sal), estan treballant per tal de netejar les principals vies de circulació del poble i les urbanitzacions. 

Efectius dels Bombers Voluntaris, l’ADF i laBrigada Municipal d’Obres i Serveis i laPolicia Municipal estan treballant intensament i de forma coordinada per tal de mantenir les principals vies d’accés circulables. D’altra banda, s’ha suspès el transport públic entre Terrassa i Sabadell. 

Els Mossos d'Esquadra han tallat la carretera BV1221, la de Talamanca des de la Plaça del Garrofer i només s'hi pot accedir en cadenes. D'altra banda, també està tallat l'accés a Drac Park i Cavall Bernat des de la Plaça de l'Olivera

L’Ajuntament ha habilitat el Pavelló Municipal com a espai de confinament i per atendre a aquelles persones que tinguin dificultats per a desplaçar-se. Es recomana extremar les precaucions i no desplaçar-se en cotxe si no és per motius de força major.

En cas de necessitat, podeu contactar amb la Policia Local (092 o 937870135) i per emergències, al telèfon 112.