Ullastrell col·loca unes 30 caixes-niu

Aquestes se sumen a les trenta més que ja es trobaven escampades pel territori

La Torre
03 de febrer del 2015
Actualitzat el 04 de febrer a la 13:29h
Ullastrell Natura va organitzar el taller aquest diumenge
Ullastrell Natura va organitzar el taller aquest diumenge | Foto: U.N.

Desenes de persones van participar en el taller de caixes-niu Foto: Ullastrell Natura


Aquest diumenge 1 de febrer, va tenir lloc una activitat de caixes-niu a Ullastrell, organitzada per Ullastrell Natura i patrocinada per Fundació Mina, d'Aigües de Terrassa. El taller va estar enfocat en "l’Educació ambiental per combatre a la processionària del pi".

Des d’Ullastrell Natura expliquen que per segona vegada han apostat per fer un taller de caixes-niu per a mallerengues, per tal de millorar-ne la seva població. Les mallerengues són reguladors naturals de la processionària del pi i ajudan a combatre'n l’augment.

L'entitat manifesta que el fet de posar caixes-niu és perquè actualment "cada cop hi ha menys arbres en forats, per exemple als parcs i jardins es planten arbres joves i els incendis també han afectat molt". El taller va tenir una assistència d’unes 70 persones, on tots els nens van personalitzar la seva caixa-niu. A cada nen, se li dirà on es penjarà la seva caixa-niu perquè en pugui fer el seguiment. En total, es van poder fer unes 30 caixes-niu.

Aquestes caixes-niu es col·locaran al mateix poble i al seu voltant, d’aquesta manera, juntament amb les que ja hi ha posades, s'aconsegueix arribar a la xifra d'unes 65 caixes-niu escampades pel municipi.
 

Els infants podran fer un seguiment de la seva caixa-niu Foto: Ullastrell Natura
 

Ullastrell Natura va organitzar el taller aquest diumenge Foto: U.N.

 

Els nens van poder decorar les caixes-niu Foto: Ullastrell Natura