Sàmper: «Ballart traspassa els poders de Labòria com qui reparteix cromos»

El candidat de CiU diu que “és desolador veure que l'alcalde no vol assumir cap lideratge ni responsabilitat, i que porta dos anys dedicant-se només a deixar-se veure per la ciutat amb finalitats electoralistes”

J.M.O.
31 de gener del 2015
Actualitzat el 12 de febrer a les 12:41h
L'alcaldable de CiU Terrassa, Miquel Sàmper
L'alcaldable de CiU Terrassa, Miquel Sàmper | Lluïsa Tarrida

L'alcaldable de CiU Terrassa, Miquel Sàmper Foto: Lluïsa Tarrida


La candidatura de CiU a les properes eleccions municipals del mes de maig afirma que el líder dels socialistes egarencs Jordi Ballart "defuig un cop més l’evident necessitat d’assumir responsabilitats directes de gestió i de govern com a alcalde. 

"Sàmper Terrassa" considera que l’equip de govern tanca en fals la crisi interna causada per la renúncia de la tinent d'alcalde Carme Labòria a seguir sent membre del govern municipal i del PSC. La federació destaca que ja és la tercera remodelació de l’executiu municipal en un sol mandat, "amb canvi d’alcalde inclòs i el conseqüent desgovern".

Miquel Sàmper, candidat a l’alcaldia, manifesta que “Ballart traspassa els poders de Labòria a dos tinents d’alcalde com qui reparteix cromos”. En aquest sentit, diu que “és desolador veure que Ballart no vol assumir cap lideratge ni responsabilitat, i que porta dos anys dedicant-se només a deixar-se veure per la ciutat amb finalitats electoralistes.”

Sàmper afegeix: “Si un alcalde no gestiona, la ciutat no sap on va; això és el que li passa a Terrassa. Una ciutat com la nostra necessita un alcalde que gestioni i que governi, que assumeixi personalment responsabilitats importants i que no sigui només un mer representant institucional sense lideratge ni decisions”.

El candidat rebla que “seré un alcalde actiu en la gestió, assumint responsabilitats cabdals en primera persona. Ho faré per liderar, de la mà de la ciutadania terrassenca i el meu equip, un canvi de tendència més que necessari i urgent. I així, convertir la Terrassa aturada d’avui amb una ciutat de referència de la nova Catalunya que construirem entre tots”.

Jordi Ballart ja ha replicat, i ho ha fer des de les xarxes socials, en concret, des de Twitter.