El Parc de Sant Jordi acull una nova edició del Mercat de les Puces

La Torre
30 de gener del 2015
Dissabte, tallers i parades a Ca n'Aurell
Dissabte, tallers i parades a Ca n'Aurell
Aquest dissabte, hi ha una nova edició del Mercat de les Puces al Parc de Sant Jordi de Terrassa. S'hi podrà trobar comerços, articles de segona mà i artesania. Les parades estaran repartides pel parc al voltant de la Masia Freixa, de 10 a 14 h. El mercat es repeteix mensualment, l’últim dissabte de cada mes.
 
La companyia del Drac Baluk organitzarà diverses activitats infantils. Disposarà d’una parada on es podrà demanar informació de la colla, i en la qual s’exposarà el Drac Baluk i els materials que utilitza la colla: timbals, casaques i utensilis per fer el foc. Podrem aprendre el joc de malabars. I a les 11 i a les 13.30 h es farà una cercavila al voltant de la Masia Freixa.
 
A l’era de la Masia Freixa hi haurà un inflable on hi poden participar infants de 3 a 12 anys, aquesta activitat estarà al Parc de Sant Jordi d’11 a 14 h. A més, com ja és costum al Mercat de les Puces, l’últim dissabte de cada mes es faran visites guiades i gratuïtes de 45 minuts a la Masia Freixa. Els horaris de les visites són a les 10.30 h i a les 12.30 h. Hi ha 30 places.