El matadeperenc Roger Guàrdia fitxa pel FC Barcelona B

La Torre
31 de gener del 2015
Roger Guàrdia en la seva etapa americana
Roger Guàrdia en la seva etapa americana | Matadepera.cat
El jugador de bàsquet matadeperenc Roger Guàrdia acaba de fitxar pel F.C. Barcelona B, on coincidirà amb el tècnic també matadeperenc Aleix Duran. Aquest salt en la carrera de Guàrdia, que es va formar al planter de l’Sferic, és un pas més en una carrera ben intensa d’un jugador que ha estat a les darreres temporades en equips com el Sant Pere (2006-2007), el Mollet (2011-12), el Santfeliuenc (2012-13), o el Sabadell Bàsquet (2013-14). I això sense oblidar l’experiència de tres anys als Estats Units, on va jugar al Cuesta College, i al Cal State Fullerton Titans. 

Segons ha informat Bàsquet Vallès, aquesta incorporació segueix la política del club blaugrana de reforçar el seu filial amb determinats jugadors experimentats que ajudin a la formació dels seus joves talents, de manera que amb la presència d’aquest tipus de jugadors veterans es compensi la gran joventut i projecció de futur dels seus joves valors. 

Roger Guàrdia no és l’únic esportista destacat de la família. El seu germà Sergi va jugar l’any passat a la lliga danesa i aquest any ho fa a l’anglesa.