L'Egara defensa el títol estatal a casa

Aquest divendres s'inicia el Campionat d'Espanya juvenil masculí de hockey sala amb quatre equips egarencs

La Torre
29 de gener del 2015
Actualitzat el 09 d'abril a les 11:16h
El Club Egara serà l’amfitrió del Campionat d’Espanya juvenil masculí de hockey sala que es disputarà a partir d’aquest divendres i fins al proper diumenge al pavelló del Pla del Bon Aire.

Cal recordar que el nostre primer equip juvenil defensarà el títol estatal assolit la temporada passada al Pavelló Municipal de Matadepera. El conjunt ratllat estarà enquadrat al grup B, amb el Club de Campo, el RS Tenis i el Vallès Esportiu. El grup A el formen l’Atlètic Terrassa, CD Málaga 91, CD Terrassa i el CH Complutense. Els dos primers de cada grup disputaran dissabte les semifinals, mentre que diumenge es jugarà el partit pel bronze i la gran final, a partir de les 12.30 hores.

El femení, a Santander

D’altra banda, el Club Egara juvenil femení es va classificar pel Campionat d’Espanya que es jugarà a partir de divendres a Santander, després de guanyar la fase prèvia a Gijón el passat cap de setmana. El conjunt blanc i blau està al grup B amb Club de Campo, Pozuelo i CD Terrassa. A l’altra banda del quadre hi ha Sardinero, SPV, Taburiente i Atlètic.