Detingudes 4 egarenques per robar en supermercats de Vic

Els productes sostrets estan valorats en 1.000 euros

Redacció
28 de gener del 2015
Actualitzat a les 14:41h

Fotografia dels productes robats. Foto: Mossos d'Esquadra


Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Vic van detenir dijous, 22 de gener, quatre dones, d’entre 24 i 51 anys i veïnes de Terrassa, com a presumptes autores d'un robatori. Se les acusa d'haver sostret productes d'alimentació i roba valorats en més de 1.000 euros.

Als voltants de les cinc de la tarda, del mateix dia 22, dos mossos, que estaven fora de servei, van veure en una pista forestal als afores de Manlleu un grup de persones que amagava unes bosses d'escombraries després de treure-les del maleter del seu vehicle.

Als agents els va semblar una actitud sospitosa, així que es va acostar al lloc per comprovar què havien ocultat. Dins les quatre bosses hi van localitzar productes d’alimentació i peces de roba. Seguidament, van alertar del fet a la comissaria de Vic i una patrulla de mossos de paisà es va desplaçar a la zona per efectuar una vigilància.

Cap a les nou del vespre un cotxe es va aturar per recollir el material amagat. Els agents es van dirigir al automòbil, on hi havia quatre dones, i el van escorcollar. Dins hi van trobar més aliments i articles de roba, els quals encara portaven el dispositiu de seguretat de la botiga. Atès que tot apuntava que els productes havien estat aconseguits de manera fraudulenta, els mossos van detenir les quatre persones com a presumptes autores d’un delicte de furt. Posteriorment, es va esbrinar que el material havia estat sostret en diferents supermercats de Vic.

Les detingudes, totes elles amb antecedents, van passar el dia 24 de gener a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Vic.