Arriba la bogeria amb el Carnestoltes 2015 de Terrassa

Dijous, dia 12, la plaça Nova acollirà a dos quarts de deu del matí i fins a dos quarts d'una del migdia la festa infantil amb motiu del Dijous Gras

La Torre
12 de febrer del 2015
Actualitzat el 13 de febrer a les 10:56h

La carrossa de la Roda, comparsa guanyadora de l'any passat Foto: Agustín Gallego


Els egarencs ja poden començar a organitzar-se per la setmana del 12 al 18 de febrer.

Dijous, dia 12, la plaça Nova acollirà a dos quarts de deu del matí i fins a dos quarts d'una del migdia la festa infantil amb motiu del Dijous Gras. Comptarà amb l'actuació de Sara Fuente: contes per als més petits. Tallers de Carnestoltes i també de maquillatge, a més d'un espectacle d'animació. Igualment, serà el moment de presentar l'Emissari de Sa Majestat la Rein@ del Carnestoltes Terrassa 2015.

La festa continuarà el divendres, amb el Tajastoltes. S'iniciarà a les sis de la tarda i acabarà a la una de la matinada. Amb la col·laboració dels Diables de Terrassa el recorregut s'iniciarà a la plaça Nova i finalitzarà al local dels Minyons de Terrassa.

Dissabte serà el moment de la XXVIII Rua del Carnestoltes. L'inici està previst a tres quarts de sis de la tarda amb sortida a l'Estació del Nord. Presentant a Sa Majestat hi haurà Eskupido. La lectura del pregró anirà a càrrec de Karla amb K, actriu polifacètica component d'ImproAcatomba i creadora del "Musikoterapia". A més hi haurà el lliurament de la clau de la ciutat. A les deu de la nit, al Recinte Firal, sopar de comparses i a partir de la una de la matinada, al mateix lloc, ball de màscares i lliurament dels premis.

Els petits tenen la cita a dos quarts de dotze del migdia amb la rua infantil. La sortida serà a la Rambla d'Egara amb Pau Claris i finalitzarà a la plaça Nova on hi haurà l'actuació del grup Un parell de Nassos. A la mitja part, lliurament dels premis i lectura del pregó a càrrec de l'escola La Roda.

El dilluns i dimarts hi haurà la vetlla de Sa Majestat Eskupido, de sis a vuit del vespre a l'atri de l'Ajuntament de Terrassa, amb la novetat enguany de la música en directe a càrrec de l'Aula de Música de Terrassa. I dimecres, a Vallparadís, cerimònia de crema del Carnestoltes.