Nova missió comercial al Marroc i Mauritània d'empreses egarenques

La Cambra de Comerç busca obrir nous mercats per a les pimes de Terrassa

La Torre
22 de gener del 2015
Actualitzat a les 11:55h
Un total de set empreses participen en una missió comercial multisectorial al Marroc i Mauritània que, organitzada per la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa, està tenint lloc del 20 al 27 de gener. Amb una agenda d’entrevistes individuals amb empreses dels mercats de destí programada per la pròpia Cambra d’acord amb el perfil i les necessitats de cada una de les firmes participants, el propòsit de la missió és facilitar i promoure l’inici de relacions comercials amb companyies d’aquests mercats nord-africans ubicades principalment a Casablanca i Nuakchot.

Aquesta és la primera vegada que el mercat de Mauritània s’incorpora en el programa de missions comercials de la Cambra de Terrassa. Pel que fa al Marroc, es tracta de la cinquena edició en la que una delegació de la Cambra visita aquest país.

Les empreses participants

En aquesta missió hi participen les següents empreses: SOBIME, de Sant Feliu de Llobregat (fabricant d’aixetes i material per a la construcció); MAPSA, d’El Papiol (extrusió i modelatge de cautxú); LEDS C4, de Torà (fabricació de llums i disseny de projectes d’il·luminació); EUROFRAGANCE, de Sant Cugat del Vallès (disseny i fabricació de fragàncies per a perfumeria, cosmètica i ambientació); LABORATORIOS BYLY, de Barberà del Vallès (disseny i fabricació de productes cosmètics per a la higiene i cura personal); EUROPASTRY, de Sant Cugat del Vallès (producció i comercialització de productes per a l’alimentació); i J.VILASECA, de Barcelona (fabricant de productes de paper).

Acompanya la missió Montse Llimós, tècnica de Comerç Internacional de la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa.