Terrassa es vol convertir en un Municipi per al Bé Comú

Aquest divendres i dissabte tindrà lloc el primer taller pràctic

La Torre
22 de gener del 2015
Actualitzat el 23 de gener a les 7:46h
El camp d'Energia de Terrassa de l'Economia del Bé Comú farà el 1er Taller de “Municipis per al Bé Comú” que tindrà lloc els dies 23 i 24 de gener a Terrassa i que també és el primer que es realitzarà a Catalunya. Entre els objectius, hi ha aconseguir que Terrassa es converteixi en un Municipi del Bé Comú, i que la nostra ciutat sigui pionera i un punt de referència en aquesta proposta de nou model econòmic, social i polític basat en valors essencials com la solidaritat, la dignitat humana, la justícia social, la sostenibilitat ecològica, la transparència i la democràcia. 

Per això, aquest any han volgut realitzar un taller, impartit per Diego Isabel La Moneda, coordinador Internacional d'Estratègia de l'Economia del Bé Comú, on s'explicarà què és l'Economia del Bé Comú, què significa ser un Municipi per al Bé Comú i farem exercicis pràctics que ens ensenyaran com cooperen els principals actors implicats: ciutadans, empreses i ajuntament, per a assolir-ho. 

En aquest taller col·laboren: l'Associació Catalana per al Foment de l'Economia del Bé Comú, Àgora Terrassa i l'Ajuntament de Terrassa. La sessió del divendres 23 serà oberta i gratuïta: podran assistir totes les persones que ho desitgin, i el seu horari serà de les 18 a les 20,30. El dissabte 24 serà per als inscrits al taller, i l'horari serà de 10 a 14 i de 16 a 20h. 

El preu del taller és de 35€ per persona, amb aquest preu només pretenem recaptar el necessari per sufragar els costos del taller.