Cop de mà de la Unió de Polígons Industrials de Catalunya a Viladecavalls

El director de la UPIC facilitarà el procés de creació de l'Associació d'Empresaris i Propietaris dels Polígons Industrials de Viladecavalls

La Torre
22 de gener del 2015
El passat dimecres 14 de gener, Viladecavalls va acollir la 2a Jornada “Associació d’Empresaris i Propietaris dels Polígons Industrials de Viladecavalls” promoguda per l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Viladecavalls.

Aquesta nova sessió, celebrada als baixos de la biblioteca municipal, va suposar fer un pas endavant en la dinamització dels quatre polígons del municipi, després que es decidís, per unanimitat, crear una associació que permeti millorar la gestió dels polígons, la interlocució i presa de decisions, així com l’impuls de nous projectes.

Amb aquesta decisió adoptada per les empreses dels polígons de Can Mir, Can Mitjans, La Bòbila i Can Trias, la voluntat de l’Ajuntament de Viladecavalls continua sent la de  facilitar tràmits per a la creació de l’associació i donar tot el suport necessari en la defensa dels interessos de les empreses del municipi. Per aquest motiu, el Consistori ha aconseguit el compromís de Francesc Ribera, director de la UPIC (Unió de Polígons Industrials de Catalunya), que aportarà la seva experiència en facilitar el procés de creació de l’associació i acompanyarà per reduir la càrrega inicial del procés. 

La propera reunió està convocada a mitjans del mes de febrer i contemplarà temes relacionats amb l’organització, socis, etc.