Toni Masana, escollit alcaldable per ERC a Vacarisses

La Torre
20 de gener del 2015
Actualitzat el 04 de març a la 13:05h
Masana, al centre de la imatge, a l'assemblea
Masana, al centre de la imatge, a l'assemblea | Foto: ERC

La secció local d'ERC Vacarisses ha escollit en assemblea el cap de llista de les municipals de maig de 2015. Dissabte, es va votar el candidat a l'alcaldia. Toni Masana, actual regidor d'ERC, va ser elegit per unanimitat pels militants presents a l'acte i tornarà a ser l'encarregat de liderar el projecte dels republicans. 

Masana va fer un repàs de la feina feta durant aquest quatre anys a l’Ajuntament i va esbossar com encarar la campanya electoral i la futura legislatura. ERC li ha fet plena confiança per tal d'aconseguir uns "bons resultats que permetin tornar a portar a la formació a govern, per tal de poder seguir treballant per fer de Vacarisses una vila millor".

Masana va voler destacar que, gràcies a ERC, Vacarisses "no ha quedat al marge del procés independentista" i que també, gràcies a la seva formació, Vacarisses forma part de l’AMI. En el terreny municipal també va destacar la feina feta des de l’oposició, presentant desenes de mocions encaminades a millorar Vacarisses. El candidat serà presentat oficialment d’aquí a unes setmanes.