Esquellots i cavalcada a Ullastrell

La Torre
04 de gener del 2015
Els nens s'ho passen pipa tirant dels esquellots
Els nens s'ho passen pipa tirant dels esquellots | Foto: Aj. Ullastrell

Els nens s'ho passen pipa tirant dels esquellots Foto: Aj. Ullastrell


Aquest dilluns, dia 5 de gener, a les onze del matí, la pista del Casal acollirà la sonada dels Esquellots. Organitzat per l'AMPA Serralavella els nens i nenes podran fer repicar els esquellots i donar la carta als Reis.

I el mateix dia 5 arriben els Reis Mags a Ullastrell. Serà a les sis de la tarda des de la Font del Padró. Recorregut: Carretera fins a la Font del Padró, Crta Terrassa, c/Serra, Av. i Pstg. Verge de Montserrat, Crta. Olesa per davant de Can Gras, Av. Verge de Montserrat, c/Serra i girarem a La Mola fins arribar al Casal per la carretera.

Entrega de Cartes: Els Reis Mags rebran a tots els infants d'Ullastrell a la Pista, segons l'ordre establert per l'organització.

La Pista estarà tancada a l'accés fins que els Reis no hagin arribat al Casal, llavors s'obrirà i es faran dues cues; els nens que tinguin tiquets d'esquellots aniran a la cua de prioritat i seran els primers a donar la carta, una vegada finalitzada la cua s'iniciarà la segona cua de les persones que no tinguin tiquet.