Jornada per parlar de la lactància materna a Terrassa

Mútua Terrassa acull diverses ponències i tallers pràctics sobre l'alletament

La Torre
17 de desembre del 2014
El Comitè de Lactància Materna de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa ha organitzat, pel proper dijous 18 de desembre, la primera jornada d’actualització en lactància materna en col·laboració amb l’Hospital Sant Joan de Déu de Martorell. La inauguració oficial serà a les 9 h. i anirà a càrrec del Dr. Antoni Casagran, gerent de la Unitat estratègica Assistencial, el Dr. Manuel Álvarez, gerent de l’Hospital Sant Joan de Déu de Martorell i la Dra. Laia Asso, presidenta del Comitè de Lactància Materna de l’HUMT.

Seguidament, el Dr. Ramon Salinas, director del Centre Territorial del Banc de Sang i Teixits de la Catalunya Central i el Vallès Occidental, pronunciarà la conferència inaugural “Els bancs de llet a Catalunya. On som?” A continuació, la jornada s'estructurarà en una primera part formada per dues taules rodones -“Diagnòstic i tractament de la mastitis durant l'alletament” i “L'alimentació més enllà dels 6 mesos”- i una segona part on s'impartiran quatre tallers pràctics: anquiloglòsia, valoració d'una presa, eines per a la lactància materna i eines i recursos pràctics per empoderar a les mares lactants.

La conferència “L'extracció poderosa. Un mètode de relactació”, a càrrec de la Sra. Inma Marcos, llevadora de l'equip Néixer a Casa i consultora certificada de lactància IBCLC, servirà per posar el punt i final a la jornada.