Els Collons del Pare Rababa actuen a Terrassa

La Torre
17 de desembre del 2014
El quartet d'Els Collons del Pare Rababa
El quartet d'Els Collons del Pare Rababa | Foto: Casa de la Música

El quartet d'Els Collons del Pare Rababa Foto: Casa de la Música


Els Collons del Pare Rababa en format duet actuen a l’Espaguetteria aquest dijous, dia 18. Jordi Jové i l’Oriol Prat són els fundadors d’Els Collons del Pare Rababa. Van començar fa 16 anys en aquest format i així serà com actuaran a partir de dos quarts de deu, a Terrassa.
El grup autodenomina el seu estil com a cançó d’autor tenebrosa. 

Després de coincidir al grup Defekació (1990-1998) a partir de mitjan 1998 el Jordi Jové i l’Oriol Prat comencen a assajar regularment, el primer a la guitarra i el segon a la veu, aquesta vegada per interpretar cançons dels seus músics preferits (com ara Pau Riba, Jaume Sisa, Ovidi Montllor...) i fan les seves primeres composicions. 
A principis de 2001 decideixen tirar endavant el projecte d'enregistrament d'un CD, El cercle dual  (Temps Record, 2001) amb un resultat de més de 20 cançons en menys de tres quarts d'hora. Per aquell treball compten amb la col·laboració d'en Roger Mas, un dels artistes catalans més fascinants de l'escena musical actual i d’aquell moment.

A l’Espaguetteria, el concert inclourà cançons del primer disc (El cercle dual, Temps Record), del segon (Tenebrari, Casafont Records) i versions de Georges Moustaki, Pau Riba, Ovidi Montllor, Toti Soler, Roger Mas... i un tema d'Elliott Smith que tan sols han assajat un parell de cops.