Xerrada a Terrassa per resoldre tots els dubtes sobre el part natural

Mútua Terrassa acull la darrera conferència del cicle "Els dijous a Mútua"

La Torre
17 de desembre del 2014
Aquest dijous, 18 de desembre, finalitzarà la dotzena edició del cicle de conferències “Dijous de Mútua” amb la conferència “Filosofia i seguretat del part natural”. Se celebrarà a l’edifici docent a les set del vespre i anirà a càrrec de la Dra. Eva López, metge del servei de Ginecologia i Obstetrícia de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa (HUMT) i Cristina Sánchez, llevadora assistencial de la sala de parts de l’HUMT.

Les conferències emmarcades en aquest tradicional cicle han estat concebudes amb la idea de divulgar temes mèdics d’actualitat i d’informar d’una manera entenedora sobre tot allò que preocupa a la societat. Al llarg de les seves ponències, la Dra. López i Cristina Sánchez, intentaran transmetre la filosofia de respecte al part no intervingut sense perdre de vista que l’objectiu final és garantir la seguretat de la mare i del nadó.

En aquest sentit, en el decurs d’aquesta dotzena edició s’han abordat temes tan diversos com primers auxilis per a pares, mestres i cuidadors; el codi sèpsia o la fibril·lació auricular i el part natural servirà per concloure-la. Així doncs, els serveis de Pediatria, Medicina Intensiva, Cardiologia i Ginecologia i Obstetrícia de l’HUMT són els que han contribuït a donar forma i contingut al cicle d’aquest 2014.

Atesa la bona acollida de les conferències i amb la voluntat de seguir donant continuïtat a aquesta iniciativa que vetlla per la millora de la qualitat de vida de les persones, de cara a l’any entrant es programarà la tretzena edició amb noves temàtiques que s’abordaran gràcies a la col·laboració dels diferents professionals de l’entitat.