Mina Terrassa alerta d'estafes en el servei de l'aigua

Aigües de Terrassa adverteix que diversos clients han rebut trucades telefòniques fent-se passar per la seva empresa per tal de vendre de forma fraudulenta aparells de tractament d'aigua

La Torre
25 de novembre del 2014
Actualitzat el 26 de novembre a les 7:22h
Mina, Aigües de Terrassa, ha enviat un comunicat urgent informant que diversos clients han rebut trucades d’una empresa que en ocasions diu actuar en nom d’Aigües de Terrassa, i que els informa que els realitzarà una analítica de la seva aigua.

L'empresa informa que no tenen res a veure amb aquestes trucades i adverteix als seus clients que es tracta d’una pràctica enganyosa per vendre aparells de tractament d’aigua. En aquest sentit, Mina deixa clar que "no existeix cap vinculació entre les persones que realitzen aquestes suposades analítiques i la nostra empresa, i per tant, declinem qualsevol responsabilitat dimanant de l'esmentada campanya". 

Mina, Aigües de Terrassa realitza controls en continu mitjançant equipament d’anàlisi “online”, així com per part dels tècnics dels seus laboratoris i personal de torn durant tots els dies de l’any les 24 hores al dia. I afirmen que "l’alt nivell dels procediments emprats pel Laboratori Ambiental de Mina és garantia de la seguretat, salubritat i qualitat de l’aigua de consum subministrada als nostres clients".