El poc encert en defensa condemna el Club Voleibol Terrassa

La Torre
25 de novembre del 2014
Les egarenques no van fer un bon partit
Les egarenques no van fer un bon partit | Foto: CVT

El passat dissabte dia 22 de Novembre, el CV Terrassa es va desplaçar a Mataró per disputar el seu sisè partit de la 4a categoria sènior femenina. El resultat va ser de 3-0 per l'equip local amb parcials de 25-13/25-16/25-14.

Les egarenques no van saber reaccionar en cap moment davant d’un equip que a priori no havia de presentar grans dificultats. Sense estar encertades en defensa les de Terrassa van veure com el CV Mataró prenia la iniciativa del partit en la seva sortida d’atac per les puntes on la reacció defensiva del Terrassa perdia eficàcia.

Tot i que el partit es posava d’esquenes als interessos de les de vermell, els moments de reacció conduïts per les centrals, van donar uns parcials que podien haver estat molt més desfavorables.

El proper partit del CV Terrassa serà al Pavelló de Bon Aire el proper dissabte 29 a les 19 hores contra CV Hospitalet, equip dur a priori que es situa a mitja taula de classificació. Puntuar contra aquest equip situaria al Terrassa més a prop de la zona mitja de la classificació, zona que pel joc desenvolupat fins ara és més real que la posició que ara ocupa. 

6  Inicial
Mireia Roig
Mar Cantero
Estefania Tobar
Laura Gràcia
Judit Cantero
Ariadna Ortega
(Lliure) Agus Gimènez