Dolorosa derrota de l'Handbol Terrassa

Els egarencs pateixen en excés davant d'un Handbol La Roca més contundent

25 de novembre del 2014
Aquest dissabte passat, l'Handbol Terrassa va jugar a la pista de l'Handbol La Roca. Es plantejava un partit que a priori igualat, ja que tots dos equips tenien 9 punts i anaven tercers a la classificació.

El partit va començar frec a frec. L'equip egarenc va poder avançar-se al marcador en els primers minuts, però ràpidament el conjunt local va igualar-lo. Els jugadors de Xavi Font van anar clarament de més a menys, i després d'uns primers minuts intensos en defensa va baixar la contundència, cosa que va aprofitar l'Handbol la Roca per poc a poc agafar avantatge. L'encert i la força amb la qual jugava l'equip de casa van fer que el resultat fos de 17-12.

A la represa semblava que l'equip terrassenc tornava a agafar el ritme, però la clarividència en atac i la intensitat defensiva van durar escassament quinze minuts. En el minut 25 de la segona part, La Roca va agafar la seva màxima diferència al marcador, de 12 gols. Al final, el resultat va ser de 35-25.

Aquest ha estat possiblement el pitjor partit de la temporada per a l'Handbol Terrassa que amb aquesta dura derrota veu com l'equip s'allunya de l'objectiu, l'ascens, tot i que encara hi ha marge suficient per capgirar la situació.