Noelia Ortiz clou els cicle musical de tardor dels Castellers de Terrassa

El concert tindrà lloc aquest dijous al local social de la colla blauturquesa

La Torre
26 de novembre del 2014
El proper dijous dia 27 es farà la cloenda del cicle “Dijous Musicals de Tardor” organitzat per Castellers de Terrassa. El passat dijous no hi va haver concert, per motius personals de l’artista convidada. Així doncs, el proper dia 27, l'encarregada d’omplir de música a l’últim concert del cicle al local social dels Castellers de Terrassa, serà Noèlia Ortiz.

La cantant solista Noelia Ortiz Carrillo, és una jove artista que aporta espontaneïtat, escalfor, força, empenta i qualitat musical, amb la interpretació tant de versions d’altres autors i temes més coneguts, com de temes propis de la cantautora.  

Amb aquesta actuació es tanca el cercle del cicle “Dijous Musicals de Tardor”, ja que va ser ella l'encarregada d’inaugurar-lo, ja fa més de dos mesos, durant els quals el local s’ha omplert de música de diferents estils. La colla convida a tothom que vulgui a assistir a aquesta cloenda del cicle de música d’autors terrassencs i gaudir i conèixer l’estat de salut de la música a la nostra ciutat. 

El cicle “Dijous Musicals de Tardor” es porta a terme a partir de les 20.45h al local Social de Castellers de Terrassa (C/Pasteur, 46-48), i com sempre, hi haurà servei de begudes durant la vetllada.