Seminari sobre com fer un projecte d'investigació en ciències de la salut

Mútua Terrassa ofereix un simposi sobre conèixer les tècniques i habilitats bàsiques per sol·licitar i escriure un projecte de recerca biomèdica

La Torre
25 de novembre del 2014
El proper dimecres 26 i dijous 27 de novembre tindrà lloc -a l’edifici Docent de MútuaTerrassa- un seminari per donar a conèixer les tècniques i habilitats bàsiques per escriure i sol·licitar projectes d’investigació sobre ciències de la salut.

El curs serà impartit per un prestigiós equip format per cinc catedràtics i professors especialitzats en medicina preventiva i salut pública. Igual que en les anteriors edicions, la Fundació Dr. Antoni Esteve ha comptat amb l'expertesa de la Fundació Docència i Recerca MútuaTerrassa pel desenvolupament d'aquest seminari amb la finalitat de difondre el coneixement necessari per millorar la formació dels investigadors en l’àmbit de les ciències de la salut.

Adquirir habilitats relacionades amb la revisió bibliogràfica, aprendre a enunciar una hipòtesis de forma atractiva, buscar l’equip d’investigació adient, realitzar un pla de treball o estimar el cost exacte de la investigació en qüestió són alguns dels objectius que persegueix l’esmentat curs.

Dirigit a professionals que desenvolupin un projecte d'investigació en ciències de la salut o que properament tinguin previst integrar-se en un grup d’investigació, el seminari implica una dinàmica participativa per part dels assistents amb exposicions de caire teòric i pràctic i exercicis basats en projectes d’investigació ja finançats.