Cap de setmana rodó per al Terrassa Reds

Els cadets van imposar-se sense problemes en els seus dos partits

La Torre
25 de novembre del 2014
Gran dissabte a Granollers pels cadets del Terrassa Reds que van desfer-se dels seus dos compromisos per la via del knock-out, tant dels Senglars (00-47) com Rookies (43-00), els quals no van ser rivals per als jugadors d’Alberto Martinez i Roberto Castioni.

En els dos partits, ràpidament els Reds van agafar les regnes en temes anotadors i la defensa comandada per Pau Sabaté i Sebastian Bowen van fer que el marcador dels rivals quedés a 00. Els millors jugadors dels Reds el dissabte va ser en atac Juan Ruiz i Biel Folch i en defensa Pau Sabaté i Sebastian Bowen.

Amb aquestes dues victòries, els Reds es classifiquen invictes per la Final Four que es celebrarà en 15 dies a Sta. Cristina d’Aro i que els enfrontarà en semifinals als Bocs d’Argentona. L’altra semifinal enfrontarà als Pioners de l’Hospitalet contra els Barcelona Búfals.

Els Falcons, durs de pelar

Difícil partit pel Terrassa Reds en la segona Jornada XXVII LCFA amb molt a perdre i molt poc a guanyar davant dels Falcons de Salt. Obligats a la victòria, i si podia ser contundent millor per treure’s el mal regust que va deixar la derrota fa quinze dies davant els Bocs d’Argentona.

A la pressió psicològica s’ha afegir la baixa del QB titular Oriol Aguilar per temes mèdics, baixa que va ser coberta per Francesc García de 17 anys en el seu primer any com a
junior. 

A l'inici els Reds van sortir adormits i els Falcons molt connectats, sobretot en l’atac assolint un field goal de quatre punts, més de 20 iardes de distància, dominant a la
defensa visitant, i fent que l’atac dels Reds només disposés de dos drives per jugar. Dos drives que van ser molt ben aprofitats, ja que van recórrer tot el camp els dos cops i en un d’ells van marcar de jugada de passi entre Cesc Garcia i Jordi Rigau. L’altre drive, els egarencs es van quedar a la porta de marcar. Qui sí ho va fer van ser els locals que a l’últim segon de la primera part els Falcons van marcar un TD obra del número 34 de passada. El resultat final, 16 a 26 pels egarencs.