La bella dorment del segle XXI arriba aquest dissabte a Terrassa

L'Ateneu Candela proposa una obra que ha estat vista per més de 5.000 espectadors arreu de Catalunya

La Torre
25 de novembre del 2014
Actualitzat a les 12:06h

L’Ateneu Candela de Terrassa acull l’obra per públic familiar La bella dorment, dirigida per Albert Vinyes, interpretada per l’actriu Sílvia Martín, i produïda per Produccions Trapezi Cinema

Produccions Trapezi Cinema porta  dedicant-se al món teatral des de 2003. Ara, la companyia porta a Terrassa La bella dorment, una obra que ha estat vista per més de  5.000 espectadors arreu de Catalunya. Diàlegs enginyosos, continues interaccions amb el públic i una gran dosi d’humor intel·ligent que divertirà a tota la família.

L’obra transporta a l’espectador a un món de màgia i fantasia. La trama se centra en el conte on la bella princesa rep un terrible malefici i en complir els setze, la princesa cau en un  profund somni del qual  despertarà en l’actualitat.  

La companyia proposa una versió original i divertida d’una Bella Dorment que desperta en l’actualitat i no troba res del que deia el conte. Això si, el petó del príncep l'aconseguirà desprès de vèncer diversos obstacles. L’espectacle esta inclòs a les activitats del programa Vacances en Família de Xanascat, on la productora hi participa des de 2008. 

La bella dorment es podrà veure el dissabte 29 de novembre a les 18.30h a l’Ateneu Candela de Terrassa. L’entrada és amb  taquilla inversa.