Les obres al carrer dels Jocs Olímpics de Terrassa, acabades

Només resten pendents els treballs de jardineria, que no es podran dur a terme fins al mes de febrer o març per raons climatològiques

La Torre
24 de novembre del 2014
Actualitzat a les 14:31h
Obres d'ordenació del carrer dels Jocs Olímpics entre l'avinguda de l’Abat Marcet i el carrer dels Voluntaris Olímpics
Obres d'ordenació del carrer dels Jocs Olímpics entre l'avinguda de l’Abat Marcet i el carrer dels Voluntaris Olímpics | A.T.
Aquests dies han finalitzat les obres d'ordenació del carrer dels Jocs Olímpics entre l'avinguda de l’Abat Marcet i el carrer dels Voluntaris Olímpics; així com la reparació del gual d’accés des de l’avinguda de l’Abat Marcet, actuacions incloses dins del programa Terrassa Barris en Marxa.

Només resten pendents els treballs de jardineria, que no es podran dur a terme fins al mes de febrer o març per raons climatològiques.

El carrer dels Jocs Olímpics dóna accés a l'Estadi Olímpic Municipal, al Club Natació Terrassa i a la Biblioteca del Districte 5, a més de connectar l’avinguda Abat Marcet amb una altra zona esportiva, el Centre d’Esports i Fitness Terrassasports. És, doncs, un carrer molt utilitzat per vehicles i vianants i també com a zona d'aparcament. L’actuació inclou la reserva d'una zona per a vianants de 1’80 m d’ample a la banda oest i la reordenació de l'aparcament d'ambdós costats del carrer, a més de la plantació de nou arbrat i la millora del gual d'accés a aquest carrer des de l'avinguda de l’Abat Marcet, suavitzant-ne el pendent. Les obres, que van començar el passat mes de setembre, s’han adjudicat a l’empresa Curnal Invest, SL, per 44.259 €.