Sergi Mora condueix el Natació Terrassa a la victòria

Recital de l’atacant manresà, que anota set gols i se situa pitxitxi amb 28

24 de novembre del 2014
Actualitzat a les 14:19h
El CN Terrassa va derrotar amb claredat el CN Sant Andreu (15-7) en partit corresponent a la setena jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor masculina de waterpolo.

El conjunt de Dani Nart va tornar a demostrar que travessa un moment dolç de joc i va solucionar amb suficiència un matx que es preveia més complicat. Els egarencs es mantenen líders amb 19 punts, un més que el Barceloneta i quatre més que el Mediterrani i el Canoe. El Natació no va permetre que el campió de la Supercopa d’Espanya pensés en esgarrapar cap punt. Des del principi, va exhibir un nivell d’intensitat i encert que no va rebre oposició. Sergi Mora va anotar els dos primers gols locals, en el que seria l’inici d’una tarda formidable.

El primer va arribar als dos minuts i mig de joc en resoldre una acció en home de més, mentre que el segon va esdevenir la culminació d’un contracop. El Sant Andreu va retallar distàncies per mitjà del seu millor jugador, el boia eslovac Lukas Duric. En menys d’un minut, Departament de Premsa però, els de Dani Nart van eixamplar la diferència gràcies a un tir potent de Ricard Alarcón i d’una rematada des dels dos metres d’Iván Gallego. Duric, de nou, va replicar per part visitant (4-2). En el segon període, el Natació va seguir practicant un waterpolo fluid que el Sant Andreu va ser incapaç de contrarestar. Un golàs de Mora només iniciar- se el quart i una rematada a boca de canó de Rubén de Lera van enfilar l’electrònic fins al 6 a 2.

Els de Xavi Julià van mirar de contenir l’allau amb una tercera diana de Duric en una transició de ràpida. Però el jugador del dia era Sergi Mora. El manresà va trencar el partit amb dues noves accions de crack, un tir molt llunyà al límit de la possessió que va sorprendre Badia i un u contra u que va resoldre magistralment després d’un robatori de pilota (8-3).

Al límit del descans, Brugué va reduir diferències. A la represa, el ritme golejador va minvar. Els visitants van apropar-se una mica més després que Brugué batés Aguilar de vaselina. El Natació, no obstant, va aigualir tota esperança andreuenca amb dos gols consecutius, obra de l’omnipresent Mora i d’Óscar Aguilar, que va clavar un tir parabòlic magnífic (10-5). En el darrer període, els de Xavi Julià van oferir símptomes de rendició, fet que va aprofitar el CN Terrassa per augmentar la distància amb un parcial de 3 a 0, amb Rubén de Lera i Fran Sánchez com a artífexs. Duric, des de la boia, va replicar tímidament per part del Sant Andreu. Un penal provocat per Agustí Pericas a tres minuts del final va possibilitar que Mora anotés el seu setè gol de la tarda. Poc després, Alarcón va tancar el compte d’una victòria convincent.

Fitxa
CN Terrassa, 15 – CN Sant Andreu, 7
CN Terrassa: I. Aguilar, Serra, Mora (7), Alarcón (2), Ó. Aguilar (1), Galeev, Sánchez (1), Gómez, Pericas, Gallego (1), De Lera (3), González, Prieto. Entrenador: Dani Nart.

N Sant Andreu: Badia, Sanz, Peiró (1), Gorria, Hernández, Duric (4), Losa, Fernández, Brugué (2), Balasz, Escarré, Bruder. Entrenador: Xavi Julià. Àrbitres: Gómez i Cerezo. Parcials: 4-2, 4-2, 2-1 i 5-2. Resultat acumulat: 4-2, 8-4, 10-5, 15-7. Evolució del marcador: (1-0, 2-0, 2-1, 3-1, 4-1, 4-2), (5-2, 6-2, 6-3, 7-3, 8-3, 8-4), (8-5, 9-5, 10-5), (11-5, 12-5, 13-5, 13-6, 14-6, 14-7, 15-7).

Derbi vallesà a Can Llong
El CN Terrassa visitarà el CN Sabadell en partit corresponent a la vuitena jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor. El derbi vallesà es disputarà el dissabte 29 de novembre a les 12.45 hores.