Arriba la diada de rugby dels Carboners de Terrassa

El primer equip s’enfrontarà al Sitges B, partit a cara o creu on jugaran una plaça per l’ascens

La Torre
24 de novembre del 2014
Actualitzat a les 12:43h
El proper diumenge, 30 de novembre, a partir de les 9 del matí i fins a les tres de la tarda se celebra la diada de rugby del Carboners a Can Jofresa.

Per primera vegada coincidiran en un mateix camp tots els equips del club –masculí sènior A, masculí sènior B, femení sènior i l’escola de rugby.

Començarà la jornada a les 9.15 del matí amb un partit d’exhibició dels membres de l’escola de rugby, més de 40 nens i nenes d’entre 5 i 14 anys. Seguirà amb el partit del sènior femení a les 10 contra el Sant Cugat un derbi que estarà molt disputat i on les carboneres esperen tenir la primera victòria de la temporada.

Posteriorment, a les 11.30, el primer equip s’enfrontarà al Sitges B, partit a cara o creu on els dos equips es jugaran una plaça per l’ascens.

I finalment a la una de la tarda jugarà el senior masculí B contra el Garrotxa, un partit molt dur contra un dels millors equips de la categoria.

Carboners de Terrassa convida a totes les entitats esportives i culturals de la ciutat a compartir amb ells des de les grades l’ambient, l’esperit i els valors que envolten aquest esport, que a més d’esport és una manera de viure i d’entendre l’activitat física i la competició com una oportunitat de fer amics i una festa. Al finalitzar, entre tots els assistents, públic, afeccionats i jugadors es compartirà un tercer temps.

Carboners convida a que les entitats portin els seus elements distintius, ja sigui indumentària, imatgeria popular, música que els acompanya... per donar un color i un so especial a la graderia.