L'Atlètic Terrassa masculí empata al camp de la Complutense

El Vallès ha estat l'únic equip de DH de Can Salas que ha guanyat

24 de novembre del 2014
Actualitzat a les 10:50h

L'Atlètic Terrassa masculí també ha empatat (3-3) en la seva visita al difícil camp de la Complutense. Alejandro de Frutos ha posat per davant els madrilenys només començar el partit, però l'Atlètic ho ha aixecat abans del descans amb un gol de Marc Sallés i un altre de Santi Morera, de penal córner. Víctor Sojo ha empatat, i un altre cop Marc Sallés ha tornat a posar el partit de cara pels de Roger Pallarols. A només nou minuts pel final ha estat Pablo Montoro qui, de penal córner, ha establert el definitiu empat a tres. L'Atlètic continua segon a la classificació, a dos punts del Polo que és líder i un per damunt del Club de Campo.

El Vallès ha estat l'únic equip de DH de Can Salas que ha guanyat, i ho ha fet amb un contundent 4-2 al Sardinero. Ha dominat tot el partit, però el Sardinero ha fet bo el seu penal córner per igualar els gols de Jordi Malgosa primer i Edu Roig després. El Vallès no s'ha rendit, i l'últim quart ha estat una allau d'ocasions pels de Xero Gasol que han fet els dos últims gols, obra de Lluís Fernàndez i Nil Escudé. El Vallès es manté cinquè a la DHB amb set punts i un partit menys.