Miquel Olmo: «El Sabadell em va renovar a contracor»

La Torre
25 de novembre del 2014
Olmo ha estat destituït aquest diumenge
Olmo ha estat destituït aquest diumenge | Foto: CE Sabadell

El Centre d'Esports Sabadell va informar diumenge a través d'un comunicat que Miquel Olmo deixa de ser l'entrenador del primer equip arlequinat. Després d'analitzar l'actual situació, l'entitat sabadellenca ha considerat oportú dur a terme un relleu a la banqueta del primer equip i ha comunicat la decisió a l'entrenador egarenc durant el matí de diumenge. El CE Sabadell "agraeix el treball realitzat per Miquel Olmo, així com la seva total implicació i professionalitat". Els arlequinats van perdre aquest dissabte contra el Racing 3 a 1.

Aquest dimarts, Olmo ha parlat amb el programa Esports en Xarxa sobre la seva sortida del club arlequinat. L'egarenc afirma que "la temporada passada em van renovar a contracor. És una opinió personal i subjectiva. És una percepció. Mantenir-me era molt fàcil perquè els resultats m'avalaven". El fins ara entrenador del primer equip del Sabadell també ha manifestat que "els resultats a principi de temporada eren els que eren i es feia molt difícil no apostar per un tècnic que va agafar l'equip en una situació molt similar a la que es troba actualment i que va estar a punt de jugar el play-off d'ascens". Olmo ha reconegut que "estic malament, no és una situació agradable. Costa molt païr-ho".


El club sabadellenc no ha trigat a anunciar el seu relleu i aquest matí el barceloní Àlex Garcia, amb experiència a les categories inferiors del Barça, la secretaria tècnica blaugrana i el Dinamo Tbilisi georgià, ja s'ha fet càrrec de l'entrenament.