23 de novembre del 2014
Actualitzat a les 21:48h
Els blanc-i-blaus van saber marcar el ritme de partit
Els blanc-i-blaus van saber marcar el ritme de partit | Foto: RCD Espanyol

Victòria del RCD Espanyol, equip que dirigeix David Gallego, després de superar per 1-3 a domicili a l'UFB Jabac i Terrassa. Els blanc-i-blaus van mostrar-se superiors als seus rivals i després d'un gran treball sobre la gespa van marxar al descans liderant el marcador per 0-2 amb gols de Lluís i Èric Gracia. A la segona part, els locals van retallar distàncies però un gol de Campuzano al tram final va enllestir el partit.

Els egarencs van plantejar un partit rocós i intens, basant les seves opcions en atac en sortides a la contra i jugades a pilota aturada, però van ser els de Gallego qui van agafar ràpidament les regnes del joc.

A la mitja hora de partit, el jugador periquito Lluís ha avançat els locals després de rematar un córner. Els de Gallego no van deixar passar l'oportunitat de colpejar de nou el Jabac en la jugada immediata al gol de Lluís, i tan sols un minut més tard, era Eric Gracia després de combinar amb Campuzano el qui enviava una rematada impossible pel porter local i feia el 0-2 que servia per encarrilar el partit i marxar al descans amb una còmode avantatge.

Al segon temps, els terrassencs van aconseguir als set minuts de la represa igualar el marcador gràcies a la diana aconseguida per Ferri, sense que Rubén pogués evitar el gol.

Tot i l'avantatge mínima en el marcador, els de Gallego van saber gestionar bé els temps del partit sense passar masses angúnies en defensa i sense conformar-se amb l'1-2. A cinc minuts de la conclusió de l'enfrontament, va aparèixer Campuzano per esvair qualsevol dubte de la victòria blanc-i-blava i va aconseguir tornar a enviar la pilota al fons de la xarxa fent l'1-3 definitiu.