Podi pel CPA Ciutat de Terrassa al Trofeu memorial Pepi Alonso

El club egarenc va aportar-hi dues patinadores

La Torre
23 de novembre del 2014
Actualitzat a les 15:45h

Aitana López Foto: CPA Ciutat de Terrassa

El passat dissabte 22 de novembre va tenir lloc, a Santa perpètua, el primer Trofeu nacional memorial Pepi Alonso. El CPA Ciutat de Terrassa va inscriure a dues de les seves patinadores per la modalitat de lliure, Natàlia Pujol i Aitana López. Aquesta última, va aconseguir la segona posició a la categoria benjamí. El podi el van completar, en primera posició, Aina Izquiero del PAT. A. Seu d’Urgell i Yaiza López del Club Múrcia dos Mares.

Al campionat van assistir un total de 74 patinadors/es provinents de diferents clubs: Santa Perpètua, Canyelles, Tona, Sabadell, Club Múrcia dos Mares, La Flota, Viladecavalls, Sant Vicenç, Seu d’Urgell, CPA Ciutat Terrassa, Club Natació Terrassa, Tiana i Sant Andreu. Per altre banda, el diumenge dia 23 de novembre els patinadors/es del CPA ciutat de Terrassa van assistir al 31é Festival organitzat pel Club Patí Gramenet.

El CPA Ciutat de Terrassa va contribuir a l’espectacle amb el seu nou ball “Caperucita Roja”, estrenat tot just fa una setmana al seu festival de la Maurina, que van realitzar tots els patinadors/es del grup de competició.